Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Logos Sfera Grup
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Proiectare sisteme detectie incendiu
Brand
Detectie incendiu proiect
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firma de proiectare detectie incendiu autorizata ISU.
Servicii - Sisteme detectie incendiu

Proiectarea sistemului de semnalizare si avertizare in caz de incendiu are un rol extrem de important in desfasurarea in conditii normale a instalarii si ulterior a functionarii sistemului.

analizarea planurile de arhitectura si cerintele sistemului avandu-se in vedere: categoria de importanta a constructiei, nivelul riscului de incendiu (categoria de pericol de incendiu), destinatia cladirii.
stabilirea nivelului relativ de pericol la incendiu pe baza analizei la risc.

dimensionarea instalatiei de semnalizare a incendiilor.
impartirea cladirii în zone de detectare pentru determinarea rapida a locului de origine al alarmei din indicatiile date de centrala de semnalizare a incendiului.

proiectele sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu se verifica de catre verificatori de proiecte atestati MDRT.

Instalarea se realizeaza prin participarea directa, pe teren, a unui inginer impreuna cu echipele de instalatori, urmarirea fazelor de executie, respectarea indicatiilor producatorului cu privire la montaj, testarea sistemului, instructajul beneficiarului, receptia cu institutiile abilitate.

executia de lucrari de calitate la termenele stabilite prin contracte este posibila numai prin folosirea unei strategii corecte si eficiente de catre specialisti competenti.

reglajele, programarea si testarea componentelor de sistem se executa conform documentatiei de proiectare.
se realizeaza testarea functiilor sistemului integrat
dupa punerea în functiune a sistemului se realizeaza un instructaj cu personalul de operare al beneficiarului.
Pentru a asigura buna functionare in timp a sistemelor instalate si optimizarea raportului calitate/cheltuieli, propunem benficiarilor contracte de prestari servicii pentru preluarea activitilor de intretinere.

reviziile tehnice periodice includ toate operatiunile necesare pentru mentinerea in stare de functionare a subsistemelor tehnice instalate la parametrii proiectati, iar frecventa acestora se stabileste de beneficiar, in functie de riscurile la securitate fizica si mediul ambient, insa cel putin o revizie pe semestru

suport logistic integrat, reprezentand totalitatea serviciilor de consultanta privind solutiile tehnice pentru modernizarea si dezvoltarea instalatiilor.
Din Gura in Gura